ﺳﻪشنبه ,03 مهر 1397  |   : 123   |     |
اعلام نتایج دوره دکتری استعدادهای درخشان دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته جاری

نتایج دوره دکتری استعدادهای درخشان دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته جاری اعلام می‌شود.

امیررضا شاهانی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: نتایج نهایی دوره دکتری استعدادهای درخشان دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان هفته اعلام می‌شود.

براساس اعلام دانشگاه آزاد اسلامی، برای گروه‌های آزمایشی مختلف حداقل نمره معدل تعریف شده است. حداقل معدل متقاضیان دکتری بدون کنکور دانشگاه آزاد در گروه آزمایشی دامپزشکی ۱۷ ، علوم انسانی ۱۸,۵ و سایر گروه‌های آزمایشی ۱۷.۵ است.

حداقل نمره پایان‌نامه داوطلبان ممتاز متقاضی در هر گروه آزمایشی باید ۱۸,۵ باشد.

رشته‌ای که متقاضی در مقطع کارشناسی ارشد فارغ‌التحصیل شده باید همنام و متجانس با نام رشته انتخابی در مقطع دکتری باشد.

همچنین متقاضیان باید حداکثر طی ۶ ترم ( بدون احتساب ترم تابستان ) درس خود را در مقطع کارشناسی ارشد به اتمام رسانده باشند.