شنبه ,07 مهر 1397  |   : 80   |     |
ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره‌های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از امروز آغاز شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پذیرفته‌شدگان دوره‌های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از امروز (شنبه هفتم مهرماه) می‌توانند برای ثبت‌نام در واحدهای پذیرفته‌شده، اقدام کنند.

پذیرفته‌شدگان دوره‌های کاردانی ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که نتایج آن بر روی سامانه مرکز آزمون قرار گرفته است، می‌توانند در روزهای شنبه و یکشنبه ۷ و ۸ مهر به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در آن پذیرفته شده‌اند، مراجعه کنند.

داوطلبان هر دو دوره می‌توانند راهنمای ثبت‌نام را در سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامیمطالعه کنند.