بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان از واحد ایذه

چهارشنبه ,30 آبان 1397  |   : 37   |     |

دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان از واحد ایذه این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ایذه، حجت‌الاسلام فرج‌الله براتی دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان از واحد ایذه بازدید کرد.

در این بازدید که شهرام شهروئی سرپرست دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم براتی را همراهی می‌کرد، حاضران همراه دلاور اسمعیل‌وندی رئیس واحد ایذه و جمعی از مدیران و کارکنان دانشگاه از سایت راسفند دیدن کردند.

اسمعیل‌وندی با ابراز خرسندی از این دیدار گفت: خوشبختانه  دانشگاه آزاد اسلامی ایذه بر اساس ضوابط تشکیلاتی سازمانی کار خود را به پیش می‌برد و در همین راستا هم از رهنمودهای مدیران ارشد سازمانی بهره‌مند خواهد شد.

رئیس واحد ایذه در بازدید از سایت راسفند پیشنهاد داد با مشارکت واحدهای دانشگاهی و حمایت رئیس دانشگاه آزاد استان خوزستان در طرح تحقیقاتی راسفند و طرح گاوداری نوترکی ایذه سرمایه‌گذاری صورت بگیرد.