به مناسبت روز درختکاری صورت گرفت؛ غرص 40 اصله نهال مرکبات در واحد ایذه

چهارشنبه ,15 اسفند 1397  |   : 597   |     |
به مناسبت روز درختکاری صورت گرفت؛ غرص 40 اصله نهال مرکبات در واحد ایذه

به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری اساتید، دانشجویان، کارکنان اداری و اعضای هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه نسبت به کاشت 40 اصله درخت مرکبات در محوطه دانشگاه اقدام کردند.

در این مراسم دکتر دلاور اسمعیل وندی سرپرست واحد گفت: درخت نماد سرزندگی و سربلندی و مظهر جمال و سخاوت خداوند است که یکی از مهم ترین نقش ها را در حیات انسان ها و سایر جانداران ایفا می کنند.

وی با اشاره به تکریم محیط زیست و احیاء و نگهداری از آن گفت: روز 15 اسفند به عنوان روز درخت کاری نماد احترام به طبیعت است و دانشگاهیان می توانند نقش موثر و سازنده ای در جهت فرهنگ حفاظت از درختان و منابع طبیعی، توسعه طراوت و سرسبزی طبیعت ایفا کند.

در پایان این مراسم نهال هایی که در دانشگاه تهیه شده بود توسط اساتید، دانشجویان، کارکنان اداری و اعضای هیات رییسه در محوطه دانشگاه غرص شد.