ﺳﻪشنبه ,27 فروردین 1398  |   : 158   |     |
حراست دانشگاه آزاد اسلامی ایذه، حراست برتر شهرستان شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در ایذه؛ از میان بیست دستگاه حراستی شهرستان، حراست این واحد دانشگاهی برتر شناخته شد و از طاهر محمودی رئیس اداره ی حراست دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

در لوح تقدیر اهدایی آمده است؛ "یقیناً سرافرازی و بالندگی هرجامعه مرهون انسان هایی ست که خدمت صادقانه به مردم را سرلوحه ی کارهای خود قرار داده و مجاهدانه در راستای اعتلای جامعه کوشا بوده اند و ازآن جمله همکاران مجموعه ی حراست می باشد که گنجینه های تجربه و خردمندی بوده و زحمات طاقت فرسایی را در راه سلامت و تکامل محیط های متبوع متحمل شده اند.

طاهر محمودی رئیس اداره ی حراست دانشگاه پیش تر نیز فرمانده بسیج دانشجویی، فرمانده بسیج کارکنان، مسوول راه اندازی بسیج اساتید و نماینده ی دفتر مرکزی دانشگاه در کمیته ی انتصابات استان خوزستان بوده است.