توسط رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان صورت گرفت: دعوت به حضور حداکثری در پیاده روی بزرگ اربعین حسینی

یکشنبه ,21 مهر 1398  |   : 165   |     |

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان گفت : به منظور حضور حداکثری در همایش مذهبی و بزرگ اربعین حسینی و ایجاد وحدت و همدلی و با هدف تنظیم شعائر دینی با انسجام کامل همگام و همدوش مردم در این مراسم حضور خواهیم داشت.

حجت الاسلام فرج الله براتی با اشاره به بخشنامه شماره 11/2403  مورخ 30 شهریور 98 سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر تعمیق فرهنگ عاشورا و تقویت روحیه جهادی ، کلیه کارکنان ، استادان و دانشجویان رادعوت به حضور حداکثری نمودند.

وی ادامه داد: به منظور انسجام بخشی موکب ها و ایستگاه های صلواتی با استفاده از ظرفیت ها و امکانات بخش های ستادی دانشگاه، انجام پذیرفته و این عزیزان ضمن رعایت تکریم ارباب رجوع و پاسخگویی برنامه ریزی شده  می توانند با استفاده از مرخصی به این سفر معنوی عزیمت نمایند.

وی ادامه داد: با دستور ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی روزهای ۲۳ و ۲۴ و ۲۸ مهرماه برای کارکنان و استادان شرکت کننده در پیاده روی اربعین مرخصی تشویقی لحاظ می شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در ادامه ضمن تشکر و قدردانی از حضور خودجوش کارکنان و استادان در موکب های این دانشگاه در مرزهای چزابه و شلمچه و ایستگاه های صلواتی در واحدهای دانشگاهی و شهرهای مختلف استان به منظور خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی گفت: این حرکت خودجوش و شرکت در مراسم پیاده روی اربعین حسینی حاوی پیام های بسیار زیادی است و باعث از بین بردن تفرقه بین مسلمانان جهان می شود.

حجت الاسلام براتی در پایان گفت : تمام امکانات برای حضور حداکثری کارکنان ، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در مراسم اربعین حسینی فراهم شده است و این عزیزان بدون دغدغه خاطر می‌توانند به این سفر معنوی عزیمت نمایند.