ﺳﻪشنبه ,23 اردیبهشت 1399  |   : 94   |     |
حراست دانشگاه آزاد اسلامی ایذه صاحب عنوان برتر شد

حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه بین حراست‌های این شهرستان صاحب عنوان برتر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ایذه در جلسه مسئولان حراست شهرستان ایذه، حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه صاحب عنوان برتر شد.

رئیس اداره حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه در این جلسه اظهار کرد: «هدف و نگاه حراست آرامش و مجموعه خدوم حراستی همیشه به‌دنبال سالم‌سازی محیط و نظم و آرامش در سیستم بوده است.»

طاهر محمودی‌لیرزردی بیان کرد: «اگر امروز توفیقی در اداره حراست دانشگاه حاصل شده است، بدون شک مدیون همکارانی است که بدون چشم‌داشت به‌صورت شبانه‌روزی در تلاش هستند.»

به گزارش آنا، حراست دانشگاه آزاد اسلامی ایذه که بین سایر حراست‌های شهرستان ایذه مقام نخست را کسب کرده است، سال گذشته نیز به‌عنوان حراست برتر این شهرستان انتخاب شده بود.