آموزش روش‌های کمی تصمیم‌گیری برای مدیران در واحد ایذه

شنبه ,02 دی 1396  |   : 1202   |     |
آموزش روش‌های کمی تصمیم‌گیری برای مدیران در واحد ایذه

کارگاه آموزشی «روش‌های کمی تصمیم‌گیری برای مدیران» به همت دفتر توانمندسازی آموزش نیروی انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایذه با تدریس عضو هیأت علمی دانشگاه و حضور معاونان و مدیران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا؛ دکتر محمد خدامرادی گفت: «این کارگاه تعریفی جامع از روش های علمی، فنون تجربی و نیز تفکر خلاق است که با به کارگیری مفاهیم زیر بنایی در استراتژی‌ها به برخی عوامل عقلایی، روان شناختی، اجتماعی و فرهنگی می‌پردازد تا راه حلی مناسب با استفاده از شناسایی وضعیت موجود پیدا کرده و با یک ارزیابی دقیق اجرا و پیگیری شود.»

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاداسلامی افزود: «هر مدیری به هنگام برخورد با مسائل و فرصت ها به جمع آوری و بررسی اطلاعات می پردازد تا به نتایج معینی برسد و برای اتخاد تصمیم گیری آمادگی کامل پیدا کند.»

وی نقطه فعالیت هر مدیر با سایر مدیران را متفاوت دانست و گفت: «این امر بیشتر به ماهیت تصمیمی مرتبط است که باید اتخاد شود و کشف فرصت‌ها رمز اصلی موفقیت مدیران هر سازمان است زیرا با بهره‌گیری از فرصت‌ها نتایج سودمندی حاصل می‌شود.»

خدامرادی فردگرایی و یک دست بودن بیش از حد هر گروه و مجموعه را مضر ارزیابی کرد و یادآورشد: «این مسأله می‌تواند آسیب‌هایی جدی به یک سیستم مدیریتی وارد کند بنابراین باید ابتدا تعریفی از مراحل تشخیص را با توجه به تحلیل واقعیات بیابد و سپس راه حل ارائه دهد.»

سرپرست دانشگاه آزاد ایذه نیز بر اهمیت کارگاه‌های آموزشی تاکید کرد و خواهان این شد که دفتر آموزش توانمندسازی نیروی انسانی با توجه به شرایط موجود دانشگاه و نیاز سنجی به موقع، اینگونه کارگاه‌ها را توسعه و گسترش دهد.

دکتر دلاور اسماعیل وندی از برگزارکنندگان کارگاه قدردانی کرد و گفت: «مدرس دوره از جمله استادانی است که دارای یک روش تدریس مناسب و منحصر بفرد است و پیشتر نیز در کارگاه‌های آموزشی وی حضور یافته و بهره گرفته ام.»

آموزش روش‌های کمی تصمیم‌گیری برای مدیران در واحد ایذهآموزش روش‌های کمی تصمیم‌گیری برای مدیران در واحد ایذهآموزش روش‌های کمی تصمیم‌گیری برای مدیران در واحد ایذه