بخشنامه صندوق رفاه درباره تهیه اقلام مورد نیاز دانشگاه‌ها در حوزه تغذیه

دوشنبه ,22 خرداد 1396  |   : 1183   |     |

یکشنبه 21 خرداد 1396 - 14:47

صندوق رفاه دانشجویان

صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ابلاغ بخشنامه‌ای به همه دانشگاه‌ها از تهیه اقلام مورد نیاز دانشگاه‌ها در حوزه تغذیه با همکاری خود دانشگاه‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صندوق رفاه دانشجویان برای اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی و خدمات‌رسانی توام با کرامت انسانی و همچنین با هدف کاهش هزینه‌های دانشگاه‌ها، افزایش و ارتقای کیفیت غذاهای دانشجویی و یکسان‌سازی بهره‌مندی دانشجویان از خدمات دانشگاه‌ها، اقلام اساسی مورد نیاز دانشگاه‌ها در حوزه تغذیه را تهیه و در سطح‌ دانشگاه‌های سراسر کشور برای سال تحصیلی 97-96 توزیع می‌کند.

در برنامه‌ریزی انجام شده برای اجرای این طرح مقرر شده است که این اقلام با بالاترین کیفیت و پایین‌ترین قیمت خریداری و حتی نوع اقلام هم متنوع باشد.

در این طرح با توجه به مشکلات اجرای آن در سنوات قبل، فرآیند ثبت تقاضا، ثبت سفارش و پرداخت وجه کاملا به صورت سیستمی انجام می‌شود.

بنابراین معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور باید غیر از ارسال پیشنهادات، فرم درخواست و اعلام نیاز دانشگاه خود را از طریق فاز 2 صندوق رفاه تا 30 خرداد تکمیل کنند.