ﺳﻪشنبه ,27 آذر 1397  |   : 1199   |     |
اسماعیل‌وندی مطرح کرد؛ تحقق ایجاد شغل با پیوند دانشگاه و صنعت

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایذه تأکید کرد: دانشگاه باید با رویکرد علمی و با پشتوانه‌ عملی به سمت ایجاد اشتغال برود و این مهم با پیوند دانشگاه و صنعت محقق می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ایذه، دلاور اسماعیل‌وندی صبح امروز در حاشیه نمایشگاه دست‌آوردهای پژوهشی و فناوری که با حضور دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی ایذه و رؤسای ادارات  و تعدادی از کارآفرینان ایذه در این واحد دانشگاهی برگزار شد، گفت: پژوهش، محور تحول و تکامل دانشجو در مسیر علم و دانش است و برای اینکه دانشجو یک پژوهشگر واقعی باشد، باید راه و رسم تحقیق و پژوهش را در دوره‌‌ دانشجویی خود دریابد.

وی با توجه به اهمیت موضوع و اینکه دانشجو بتواند تأثیری در اجتماع داشته باشد، افزود: در جهان امروز و در نسل جدید دانشگاه که به نسل دانشگاه‌های کارآفرین مرسوم‌اند، پژوهش و تحقیق می‌تواند کلید حل بسیاری از مشکلات باشد و از سویی نیز پاسخ‌گوی نیازهای جامعه شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایذه بیان کرد: با توجه به اینکه نیاز امروز جامعه از آموزش به سمت اشتغال سوق پیداکرده است؛ بنابراین دانشگاه باید با رویکرد علمی و با پشتوانه‌ عملی به سمت ایجاد اشتغال برود و  این امر با پیوند دانشگاه و صنعت محقق می‌شود.

اسماعیل‌وندی با بیان توفیق دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ایذه در سطح ملی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی ایذه در بسیاری از زمینه‌ها صاحب‌مقام و کسب عنوان‌شده که از جمله می‌توان ساخت بتن، ساخت نوعی آسفالت و نیز موفقیت در ساخت ربات‌های زیردریایی را نام برد.

به گزارش آنا، نمایشگاه دست‌آوردهای پژوهشی و فناوری به همت حوزه‌ پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ایذه راه‌اندازی شده و برنامه‌های متنوع، کارگاه‌های آموزشی و سخنرانی استادان نیز از برنامه‌های این نمایشگاه است.