هفته پژوهش ۶۹/ همراه با نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی؛ غرفه دانشگاه آزاد، غرفه برتر نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی شد

شنبه ,30 آذر 1398  |   : 559   |     |

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور به عنوان غرفه برتر معرفی شد.  به این مناسبت بابک نگاهداری معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی در پیامی از کلیه فعلان حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی که محصولات خود را در این نمایشگاه ارایه نمودند و دست اندرکاران برپایی نمایشگاه تشکر و قدردانی کرد.

نگاهداری با اشاره به این موفقیت در بزرگترین رویداد حوزه پژوهش، فناوری و فن بازار کشور گفت: این موفقیت نشانه ای از پیشی گرفتن دانشگاه آزاد اسلامی از سایر دانشگاه های کشور در تبدیل پژوهش و تحقیقات دانشگاهی به محصولات فناورانه است.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در شرایط تحریم کشور را نیازمند بسیج همه ظرفیت‌ها در مسیر توسعه دانست و گفت: این موفقیت نشانه ای از عزم جدی دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر عزت آفرینی کشور از طریق پژوهش مساله محور است.