ﺳﻪشنبه ,23 اردیبهشت 1399  |   : 412   |     |
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایذه: زن پایه و اساس کانون خانواده است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایذه با بیان اینکه زنان به‌عنوان نیمی از جامعه نیاز به توجه ویژه دارند، گفت: «زن علاوه بر محیط کاری و اداری، پایه و اساس کانون خانواده است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ایذه، خسرو خیری‌زاده ظهر امروز در جمع بانوان حوزه و دانشگاه با بیان اینکه زنان به عنوان نیمی از جامعه نیاز به توجه ویژه دارند، اظهار کرد: «زن علاوه بر محیط کاری و اداری، پایه و اساس کانون خانواده است.»

وی درباره نقش زنان در اداره امور جامعه خاطرنشان کرد: «زنان و بانوان شاغل نقش متنوع‌تری نسبت به مردان دارند که خانه‌داری و توجه به سایر اعضای خانواده نقش بانوان را به عنوان مدیر خانه متمایز می‌کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایذه افزود: «وقتی نقش زن در جامعه پررنگ شود، اثرات قابل توجهی بر فرهنگ، آرامش اجتماعی و اقتصاد بر جای خواهد گذاشت؛ بنابراین سعادت یک جامعه در گروی توجه بیشتر به زنان و دختران آن جامعه است.»