چهارشنبه ,21 تیر 1396  |   : 328   |     |

بدون شک یکی از ضروریات دین اسلام، لزوم پوشش زن در جامعه است و با توجه به دلایل محکمی که وجود دارد جای تردیدی باقی نمی ماند که حجاب اسلامی هدیه الهی در پاسخ به ندای درونی و فطری زنان است و از افراط و تفریط هایی که در مکاتب قدیم و جدید بوده یا هست کاملاً بر کنار می باشد. این لطف الهی نه تنها باعث محدودیت و دورماندگی زن از جامعه نمی باشد، بلکه شرطی برای ادامه حضور و مصونیت او در اجتماع است.

بی تردید در عصر ما که برخی نام آن را عصر برهنگی و آزادی جنسی گذارده اند و افراد بی بندوبار برهنگی را جزئی از آزادی می دانند سخن از حجاب گفتن برای این عده مسلماً ناخوشایند، گاهی افسانه ای و متعلق به زمان های گذشته است. ولی مفاسد و مشکلات و گرفتاری های روز افزون که از این برهنگی ها به وجود آمده است سبب شده گوش های شنوا برای این سخن پیدا شود.

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از این مشکلات بر طرف و عملاً پاسخ کافی و قانع کننده به لزوم پوشش داده شده است. عصاره این نگرش زیبا و الهی را می توان در بیانات مقام معظم رهبری جستجو نمود:

"ضرورت انقلاب را بشناسید، بدانید که حفظ عفاف و عصمت جامعه و طهارت دامان مرد و زن در این فرصت بسیار حساس جامعه انقلابی ایران یک ضرورت و یک فریضه بزرگ است."

دکتر محمدرضا کمالی