ﺳﻪشنبه ,15 مهر 1399  |   : 40   |     |
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رایگان شدن اینترنت برای همه دانشجویان خبر داد.
جهرمی خبر داد؛ اینترنت برای همه دانشجویان کشور رایگان شد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رایگان شدن اینترنت برای دانشجویان سراسر کشور خبر داد.

چندی پیش بسته هدیه ۱۲۰ گیگابایتی برای اساتید دانشگاه‌ها درنظر گرفته شد و از آن زمان دانشجویان درخواست‌های متعددی را برای دریافت اینترنت رایگان مطرح کردند. آذری جهرمی در توئیتر خود نوشت: اینترنت «رایگان» برای همه دانشجویان کشور در هنگام استفاده از سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه‌ها از امروز فعال می‌شود. مشاهده لیست سامانه‌ها فعلی مشمول طرح و همچنین ثبت‌نام سامانه‌های جدید توسط دانشگاه‌ها از طریق سایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات میسر است.