تفاهم‌نامه پژوهشي دانشگاه آزاداسلامي ايذه با سد و نيروگاه 2000 مگاواتي شهيد عباس‌پور

جمعه ,02 مهر 1395  |   : 1276   |     |
با حضور مدير پژوهش‌هاي كاربردي سازمان آب و برق خوزستان، مديرعامل شركت بهره‌برداري سد و نيروگاه شهيد عباس‌پور و سرپرست دانشگاه آزاداسلامي واحد ايذه در محل جلسات سد و نيروگاه، تفاهم‌نامه پژوهشي به امضاي دو طرف رسيد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، مدير پژوهش‌هاي كاربردي سازمان آب و برق خوزستان در اين نشست گفت: «هدف از اين نشست‌ها شناخت پتانسيل‌هاي موجود بومي است كه بايد با ايجاد تفاهم‌نامه و انعقاد قرارداد با صبر و حوصله و حركت‌هاي جهادي بدون عجله به اقتصادي دانش‌بنيان برسيم.»

دكتر علي حيدري بيان كرد: «در اين تفاهم‌نامه روي حداكثر 9 مورد فن‌آوري مربوط به صنعت آب و برق عقد قرارداد كرده و نقاط قوت مشترك واحدها با صنعت آب و برق را پيدا، روي مهمترين سرمايه‌گذاري كرده تا از بهينه ترينِ آن نتيجه بگيريم.»

حيدري افزود: «نيازها بايد با توان‌مندي‌هاي دانشگاه‌هاي منطقه برابر و متمركز بوده و نگاه ما به سمت كارآفريني براي دانشجويان باشد.»

اين مسئول با تاكيد بر قراردادها در راستاي اين تفاهم‌نامه گفت: «انتظار مي‌رود حداكثر تا پايان آذر، قراردادهايي باكيفيت و مهم منعقد و جلسات كميته‌هاي علمي نيز به طور مستمر برگزار شده تا نتايج خوبي از آن حاصل شود.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايذه نيز با قدرداني از اين مسئولان گفت: «اين حركت گام مهمي در راستاي ارتباط صنعت با دانشگاه است كه ان‌شاءالله با كيفيت پيش برود و الگوي خوبي براي ساير دانشگاه‌ها باشد.»

دكتر محمدرضا كمالي افزود: «دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايذه داراي امكانات بسيار خوب و مناسب علمي و پتانسيل بالاي نيروي انساني متخصص است كه در صورت اعتماد صنايع مي‌تواند منشأ خير و بركت براي سرافرازي كشور باشد.»