(آرشیو ماه مهر 1399)

« اعلام نتایج پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته مهر ماه 99دانشگاه آزاد اسلامی »(24 - مهر - 1399)
شنبه ,26 مهر 1399  |   : 74   |     |

نتایج پذيرش براساس سوابق تحصیلی درمقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته مهر ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.
دکتر طهرانچی در لایو اینستاگرامی: سامانه‌های دانشگاه با سلایق مختلف کار می‌کردند/ کلاس‌ها از شنبه با جدیت آغاز می‌شود/ صرف ۸۰ درصد شهریه برای دستمزد کارمندان و اساتید
چهارشنبه ,23 مهر 1399  |   : 64   |     |

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پخش زنده اینستاگرامی خود، به سوالات تعدادی از دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه پاسخ داد.
فرماندار ایذه عنوان کرد؛ ترویج و تبیین اندیشه و تفکر شهدا برای رهایی از مشکلات و معضلات
ﺳﻪشنبه ,22 مهر 1399  |   : 74   |     |

فرماندار ایذه گفت: اگر بخواهیم دچار مشکلات و معضلات نشویم، باید اندیشه و تفکر شهیدان را تبیین و ترویج کنیم.
جهرمی خبر داد؛ اینترنت برای همه دانشجویان کشور رایگان شد
ﺳﻪشنبه ,15 مهر 1399  |   : 89   |     |

جهرمی خبر داد؛ اینترنت برای همه دانشجویان کشور رایگان شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رایگان شدن اینترنت برای همه دانشجویان خبر داد.
برنامه زمان بندی حذف و اضافه نیمسال اول 99 (ترم مهرماه 99) دانشگاه آزاد اسلامی ایذه اعلام شد.
دوشنبه ,14 مهر 1399  |   : 161   |     |

برنامه زمان بندی حذف و اضافه نیمسال اول 99 (ترم مهرماه 99)